free logos

aboneaza-te gratis prin email la acest blog

Enter your email address:

3 aprilie 2011

~Pui sanghai~


Ingrediente:
  • 600 grame piept de pui
  • 2 oua
  • faina (cat cuprinde)
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • 2-3 linguri mustar
  • piper
  • sare
  • 2-3 fire de patrunjel
Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fasii sau cubulete ( in functie de preferinta fiecaruia). Usturoiul si patrunjelul se toaca marunt.
Intr-un castron se amesteca ouale, usturoiul, sarea, piperul, mustarul, patrunjelul si se adauga pieptul de pui care a fost trecut in prealabil prin faina.
Se amesteca foarte bine si daca mai este nevoie se mai adauga din faina ramasa astfel incat compozitia sa ramana pe bucatile de carne fara sa se scurga.
Acestea se prajesc apoi in ulei incins, la foc mediu, pe ambele parti, pana capata o culoare aurie.

Timp de preparare:15 minute
Timp de gatit:15 minute

Pofta Buna !!! Merita incercata reteta:)

Niciun comentariu:

cultivarea legumelor ecologice

cultivarea ciupercilor

Pensiune agroturistica

Ghidul managerului de ONG(comandati!!!)

Finantari europene